Team

Hannah Schubert

Hannah Schubert

Hannah is een ervaren landschapsarchitect die recentelijk het team van Bureau B+B versterkt heeft. Niet alleen heeft ze gestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam, ze geeft er op dit moment ook les. Ze werkt vanuit een sterk respect voor de natuur en een zoektocht naar balans in de omgang van de mens met het landschap. Dit komt duidelijk naar voren in haar recente boek ‘Tweede Natuur’ waarin ze onderzoek doet naar de mogelijkheid om verlaten cultuurerfgoed aan de natuur te schenken om dit zo opnieuw waarde te geven.

Landscape Architect

Bureau B+B zoekt een Technisch ontwerper/Revit tekenaar

Bureau zoekt ter versterking van ons team een enthousiaste Technisch ontwerper/Revit tekenaar met ervaring. Bureau B+B is een bureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw met uiteenlopende projecten in binnen en buitenland. Momenteel werken we onder andere aan de nieuwe Terminal van Schiphol, diverse binnensteden in Nederland, België en Rusland, het Ziekenhuis van Alkmaar en nieuwe stadswijken in Turnhout (BE), Bocholt (DE) en Amsterdam.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving op NDSM in Amsterdam. Bureau B+B koppelt ruime ervaring aan jong talent. Doordat het bureau zichzelf continu vernieuwt, vinden we verfrissende oplossingen voor actuele thema’s.
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Technisch ontwerper/Revit tekenaar, voor 32-40 uur per week.

Functie-eisen:
– minimaal 4 jaar relevante werkervaring
– Bachelor in Tuin- en landschapsinrichting Techniek zoals Van Hall Larenstein, bouwkunde of gelijkwaardig.
– getalenteerde technisch ontwerper/revit tekenaar die vanaf de eerste schets tot het laatste detail de verbinding kan maken tussen ontwerp en uitvoering.
– beheersing van Nederlandse taal
– goede communicatieve en sociale vaardigheden, pro-actief
– precies en gestructureerd
– kennis van beplanting is een pre
– Uitstekende computervaardigheden: Autocad en Abobe pakket en ervaring met Revit/BIM.
– Ervaring met Rhino is een pre

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met kansen om door te groeien naar (technisch)projectleider. Salaris en aanstelling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

Schriftelijke sollicitaties met c.v. en portfolio (max 5MB) kunnen verstuurd worden aan:
email: Vacatures.BplusB@bplusb.nl te richten aan Jeanette Visser

Sollicitaties die niet aan de functie eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Landscape Architect

Mark Vergeer

Mark streeft in zijn projecten als landschapsontwerper naar een subtiel maar tegelijkertijd krachtig ontwerp. Een rode draad in zijn opgaven ligt in de zoektocht naar synergie tussen de mens en het landschap. Naast zijn werkzaamheden bij ons bureau studeert Mark de MSc Landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst.

Landscape Architect

Gert-Jan Wisse

Gert-Jan Wisse is Landschapsarchitect met veel ervaring met landschapsarchitectonische transformaties en publieke ruimte plannen in complexe stedelijke context. Hij studeerde aan de MMU in Manchester, Hogeschool Larenstein en de Academie van Bouwkunst in Amsterdam waar hij momenteel ook les geeft. Het landschap en de openbare ruimte zijn voor hem een medium voor menselijke interactie. Gert-Jan maakt deel uit van het directieteam. Email: gert-jan.wisse@bplusb.nl

Management

Tomas Degenaar

Tomas is een ervaren projectleider die na zijn studie landschapsarchitectuur in Wageningen in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk heeft gewerkt. Tomas ontwerpt landschappen vanuit een drang naar typologische duidelijkheid, rust en een sterke ruimtewerking. Hij streeft naar ontwerpen waar de pracht van beplanting optimaal wordt benut. Herkenbare contrasten in ontwerp benadrukken de kracht van landschapsarchitectuur als tijdloos instrument op het raakvlak tussen natuur en cultuur.
E-mail: tomas.degenaar@bplusb.nl

Landscape Architect

Bureau B+B zoekt een stedenbouwkundige

Bureau zoekt ter versterking van ons team een getalenteerde en gedreven stedenbouwkundige met affiniteit met landschapsarchitectuur.

Bureau B+B is een bureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw met uiteenlopende projecten in binnen en buitenland. Momenteel werken we onder andere aan de nieuwe Terminal van Schiphol, diverse binnensteden in Nederland, België en Rusland, het Ziekenhuis van Alkmaar en nieuwe stadswijken in Turnhout (BE), Bocholt (DE) en Amsterdam.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met een gedreven en internationaal team. Bureau B+B koppelt ruime ervaring aan jong talent. Doordat het bureau zichzelf continu vernieuwt, vinden we verfrissende oplossingen voor actuele thema’s.

Wij zijn per direct op zoek naar een stedenbouwkundige voor 32-40 uur per week.

Functie-eisen:
– getalenteerde stedenbouwkundige met affiniteit met landschapsarchitectuur
– minimaal 4 jaar relevante werkervaring
– Master stedenbouw (Academie van bouwkunst Amsterdam / Rotterdam, TU-Delft of vergelijkbaar)
– uitstekende ontwerpvaardigheden
– grafisch sterk; digitaal en analoog
– oog voor vakmanschap
– perfecte beheersing van Nederlandse taal
– goede communicatieve en sociale vaardigheden, pro-actief
– kennis van beplanting is een pre
– Uitstekende computervaardigheden: Autocad en Adobe pakket
– Ervaring met Rhino zijn een pre

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met kansen om door te groeien naar projectleider. Salaris en aanstelling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

Schriftelijke sollicitaties met c.v. en portfolio (max 5MB) kunnen verstuurd worden aan:
email: Vacatures.BplusB@bplusb.nl te richten aan Jeanette Visser

Sollicitaties die niet aan de functie-eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Urban Designer

Mascha Onderwater

Mascha Onderwater

Mascha Onderwater is een landschapsarchitect met veel ervaring in het maken van complexe stedenbouwkundige en landschapsarchitectonische transformatieplannen. Zij zoekt binnen de ontwerpen naar eenvoudige en krachtige ingrepen die inspelen op de logica en identiteit van de plek. Mascha werkt als zelfstandige adviseur samen met Bureau B+B. Email: mascha.onderwater@bplusb.nl

Landscape Architect

Jeanette Visser

Jeanette is projectleider en cultuurtechnicus. Ze werkt voornamelijk aan projecten in de openbare ruimte en groen. Haar affiniteit ligt bij complexe binnenstedelijke projecten waarin technische oplossingen en detaillering essentieel zijn. Jeanette Visser maakt deel uit van het directieteam. Email: jeanette.visser@bplusb.nl

Management

Simona Serafino

Simona Serafino

Simona heeft zowel een mastersdiploma in architectuur als in landschapsarchitectuur. Ze voltooide haar studie aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Daarvoor studeerde ze in Lissabon, Rome en Barcelona. Ze doet graag onderzoek naar de genius loci in een historische context en past dat toe in haar ontwerpen op verschillende schaalniveaus. Email: simona.serafino@bplusb.nl

Landscape Architect

Frans Boots

Frans Boots is senior projectleider en zelfstandig adviseur. Frans staat breed in de wereld van de landschapsarchitectuur. Hij heeft veel ervaring in het maken van plannen op alle schaalniveaus en in alle planfasen.
Frans is gastdocent bij de Academie van Bouwkunst. Email: frans.boots@bplusb.nl

Senior Project Manager

Sybren Lempsink

Sybren werkt na zijn studie landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein als landschapsontwerper en aan diverse stedenbouwkundige ontwerpopgaven en prijsvragen. Op het moment volgt hij een master Landschapsarchitectuur aan de Academie van bouwkunst in Amsterdam. Sybrens kwaliteiten liggen met name in het ruimtelijk vertalen van het ontwerp in visualisaties, cartografische analyses en fotografie. Email: sybren.lempsink@bplusb.nl

Landscape Architect

Elisa Boscarato

Elisa Boscarato

Na haar studie in Milaan, werkte en studeerde Elisa ook in Kopenhagen, Ecuador en Toronto. In 2014 verhuisde ze naar Amsterdam, om zich te focussen op landschapsarchitectuur en stedenbouw. Haar interesses liggen in het bijzonder bij de openbare ruimte en stedelijke vernieuwing. Ruimtelijk ontwerp maakt het mogelijk om een plek levendigheid en identiteit te geven. Het kan elke plek uniek maken en zorgen voor een betere leefomgeving voor de mensen. Email: elisa.boscarato@bplusb.nl

Architect

Vito Timmerman

Vito Timmerman

Vito Timmerman is afgestudeerd aan HoGent/KASK in België en volgt momenteel de master landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Vito vindt zijn passie in het ontwerpen van ruimtelijke vraagstukken, waarbij menselijke en natuurlijke systemen elkaar ontmoeten. Een goede samenwerking tussen beide is wat hem drijft.

Landscape Architect

Angelo Renna

Angelo is een architect, afkomstig uit Firenze. Nadat hij studeerde aan de Faculty of Architecture of Florence en aan de Architecture School of Porto, begon hij te werken in verschillende architectuur- en landschapsarchitectuurbureaus in Berlijn en Milaan. Zijn speciale interesse ligt in openbare ruimte projecten die een positieve sociale impact hebben.
Email: angelo.renna@bplusb.nl

Architect

Stageplaats

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Nieuwe stageplekken voor landschapsarchitecten, stedenbouwkundige en grafisch ontwerper zijn beschikbaar vanaf februari 2020.

Stuur je sollicitatie met portfolio (Max 10MB) naar vacatures@bplusb.nl

Intern