Bouwvergunning voor het bediengebouw van het monumentale sluizencomplex bij Eefde

Met trots kunnen we mededelen dat we de bouwvergunning voor het bediengebouw van het monumentale sluizencomplex bij Eefde hebben ontvangen. Bureau B+B heeft een nieuw bediengebouw ontworpen als moderne toevoeging aan het typerende witte monolithische sluizencomplex uit 1933. Het dak van het nieuwe bediengebouw hebben we publiek toegankelijk gemaakt als uitkijkplatform met een royale trap die ruimte biedt om te zitten. Voor meer informatie: http://bplusb.nl/en/work/lock-eefde/

  • Locatie: Kapperallee 24, 7211 CG Eefde, Nederland

As the area is visited by tourists the control center with a viewing platform has a multifunctional character.

The roof of the building serves as a viewing platform.

During the day the platform is open for the public, in the night it can get closed off.

The new design from the view of a passing ship