Building permit for new lock control center

We are proud to announce that we received the building permit for the lock-control-center on the monumental lock Eefde. Bureau B+B designed the new control-center as contemporary addition to the typical white monolithic lock buildings. To offer a public benefit we designed the roof as a viewing platform with a generous sitting staircase.
For the full project please visit: http://bplusb.nl/en/work/lock-eefde/

  • Location: Kapperallee 24, 7211 CG Eefde, Nederland

As the area is visited by tourists the control center with a viewing platform has a multifunctional character.

The roof of the building serves as a viewing platform.

During the day the platform is open for the public, in the night it can get closed off.

The new design from the view of a passing ship